Reduceri!
Lampa semnalizare semnal cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului pentru Fiat Ducato an fabricatie 2006-2020 se potriveste si pe modelul cu facelift.Lampa semnalizare semnal cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului pentru Fiat Ducato an fabricatie 2006-2020 se potriveste si pe modelul cu facelift.

Lampa semnalizare semnal oglinda dreapta Fiat Ducato

65.00 lei

Lampa semnalizare semnal Fiat Ducato cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului an fabricatie 2006-2022 se potriveste si pe modelul cu facelift.

Comanda telefonic la numarul 0734.269.905

Comanda prin WhatsApp 0724.973.723

4 în stoc

Descriere

Lampa semnalizare semnal Fiat Ducato cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului an fabricatie 2006-2022 se potriveste si pe modelul cu facelift.

Piesa noua, cu garantie. Daca semnalul vechi este spart aveti mai jos un tutorial cum se demonteaza semnalizarea veche si cum se monteaza cea noua la Fiat Ducato. Becurile din semnal sunt de doua feluri WY5W galben si W16W alb.

Lampa semnalizare semnal cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului pentru Fiat Ducato an fabricatie 2006-2020 se potriveste si pe modelul cu facelift.


Lampa semnalizator semnal cu bec alb sau galben de pe oglinda dreapta partea pasagerului pentru Fiat Ducato an fabricatie 2006-2020 se potriveste si pe modelul cu facelift.

Video cum se schimba semnalizarea oglinda Fiat Ducato.

 

Piesele se pot ridica personal din Bucuresti sector 1 zona Bucurestii Noi, Chitila, Victoriei, Baneasa, Pajura, Calea Grivitei, Basarab, Piata Domenii sau pe soseaua de centura zona Pipera, Tunari, Otopeni, Voluntari, Stefanestii de Jos, Colentina, Andronache. Daca piesele sunt livrate prin firma de curierat si doriti sa le faceti retur se vor inapoia doar banii pe produs nu si pe transport. Nu vand semnalizare de pe oglinda Fiat Ducato din dezmembrari sau second hand.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa semnalizare semnal oglinda dreapta Fiat Ducato”

Marcă Model An
Fiat Ducato 2006 - 2020
WhatsApp Comanda pe WhatsApp
Call Now ButtonSuna acum