Publicat pe Lasă un comentariu

Diferenta intre oglinzi de sticla si oglinda din plastic

Care este diferenta intre oglinzi auto de sticla si oglinda din plastic si cum puteti afla din ce material este fabricata oglinda de pe masina dumneavoastra.

Avantaje si dezavantaje: oglinzile din sticla se pot inscriptiona cu ajutorul unei paste speciale, nu este nevoie sa demontati geamul de oglinda pentru a face acest lucru. Va recomand sa sablati oglinzile cu seria de sasiu a autovehicolului , nu cu numarul de inmatriculare. Astfel daca va ganditi sa vindeti masina si sa pastrati numerele oglinzile vor ramane cu datele corecte. Din pacate acest sistem antifurt nu-i opreste pe hoti sa le „achizitioneze” pe gratis.

Oglinzile din plastic se sableaza doar cu laserul. Pentru a face acest lucru ele trebuiesc demontate de pe masina. Daca achizitionati oglinzi de la magazinul nostru si alegeti sa cumparati produse aftermarket din plastic colaboram cu un partener unde le puteti inscriptiona pentru suma de 25 lei / pereche-set sau 15 lei / bucata.

Firma noastra comercializeaza atat piese din sticla cat si din plastic. Am sa va dau cateva exemple: Skoda Octavia 1 tour dupa anul 2006 din frabrica vine cu oglinzi din plastic. 

Pentru modelele de la Land Rover, cum ar fi Discovery 3, Freelander si Range Rover, masini care costa zeci de mii de euro oglinzile originale sunt fabricate din plastic.

Daca luam o oglinda din plastic si una din sticla pentru VW Golf 5 si puneti una langa alta sunt perfect la fel, nu o sa reusiti sa le diferentiati.

 

Sticla oglinda VW Golf V fabricat din stcila
Geam oglinda VW golf 5 fabricat din sticla

 

Sticla oglinda VW Golf 5, Passat, Jetta, Golf 5 combi fabricat din plasitc
Geam oglinda VW Golf 5, Passat, Jetta, Golf 5 combi fabricat din plastic

Diferenta mica de culoare dintre cele doua este datorita pozei, lumina cand a fost facuta a2a poza a fost modificata. Daca aveti ambele oglinzi fizic si va uitati la ele nu le puteti diferentia.

Mai jos gasiti doua poze cum veti putea verifica din ce material este fabricata. 

Diferenta intre oglinzi de sticla si oglinda din plastic
Oglinda din sticla, observati reflexia! Va lasa impresia ca puteti vedea sub ea. Acest lucru lipseste la oglinda din plastic.
Diferenta intre oglinzi de masini plastic si sticla
Oglinda fabricata din plastic. Lipsa reflexie in geam .

Dupa cum observati oglinda din sticla are in jurul banului o reflexie (lasa impresia ca puteti vedea sub ban), iar la cea din plastic aceasta reflexie nu exista.

In caz ca aveti nevoie de sfaturi , sau intrebari la care asteptati raspuns, sau oglinzi care nu se gasesc in magazinul nostru , nu ezitati sa ne lasati un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *