Publicat pe Lasă un comentariu

Ford Focus & Mondeo schimbam si reparam oglinzi exterioare

Ford Focus & Mondeo oglinzi cu montaj gratuit

Ford Focus & Mondeo demotare oglinda exterioara pentru a schimba sau repara semnalizarea, carcasa, sticla sau chiar oglinda completa.

Daca doriti sa cumparati parti ale oglinzii o puteti face de aici Oglinda Ford Focus multe din componente se potrivesc si pe Mondeo, pe site gasiti pentru majoritatea modelelor auto si ce nu gasiti puteti sa sunati deoarece site-ul e in constructie si nu sunt puse toate piesele pe el.

Mai jos vedeti un tutorial cum puteti sa schimbati de unul singur semnalul oglinzii, sticla sau carcasa pentru Ford Focus III si Mondeo IV.

 

Daca cumparati sticla de la noi oferim montaj gratuit, avem disponibil geamul de oglinda atat cu incalzire cat si cu LED-ul acela de pe el care se aprinde atunci cand in unghiul mort al masinii se afla o alta masina, astfel sunteti avertizat sa nu schimbati banda de mers.

Portofoliu clienti.

Oferim montaj pentru piesele mentionate in acest articol. Se pot comanda online sau telefonic, daca nu sunteti din Bucureti sau Ilfov se trimit oriunde in tara prin firme de curieri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *