Informatii Livrare

Informatii Livrare

SC Iulixi Mag SRL livreaza toate oglinzile auto comandate online sau telefonic pe intreg teritoriul Romaniei prin curier la adresa de livrare furnizata de dumneavoastra.

Puteti verifica datele comenzii si mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale observatii (orice detalii sau informatii cu privire la livrare), in formularul din pagina.

Oglinzile auto (care sunt in stoc la depozitul din Bucuresti) vor ajunge la destinatar in 24 de ore pe raza Municipiului Bucuresti si 24 ore in restul localitatilor, de la primirea comenzii. Pentru a se livra in 24 de ore comanda trebuie sa fie inregistrata pana la ora 15:00 in caz contrat livrarea va dura 2 zile lucratoare.

Oglinzile se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Taxa de transport se calculeaza astfel:

• Pentru orice destinatie aflata in lista cu locatii fara taxa de km suplimentari FAN Courier Express livrarea este 25 lei / colet la primul kg (pentru fiecare kg suplimetar se percepe o taxa de 1 leu cu TVA inclus).

• Pentru localitatile aflate in afara listei FANCourier Express se adauga 1 leu/km tva inclus de la cel mai apropiat oras.

Oglinzile se livreaza prin FAN Courier Express.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *