Inscriptionare oglinzi auto si moto

Indiferent de marca si modelul autovehicolului tau iti recomandam sa inscriptionezi geamurile de la oglinzile exterioare. De ce sa-ti sablezi sticlele de oglinda, simplu pentru ca oglinzile de la masini sunt faorte usor de furat. Majoritatea soferilor is personalizeaza oglinzile exterioare cu numarul de inmatriculare eu va recomand sa le inscriptionati cu ultimile cifre de la seria de sasiu, seria de indentificare a autovehicolului.

Oglinzile auto pot fi inscripti in doua feluri, primul este printr-o pasta speciala cu ajutorul caraie se sableaza oglinda, mare atentie aceasta procedura este valabila doar pentru oglinzile din sticla fie ele plate, convexe sau asferice, acest serviciu costa aproximativ 30 lei. Mai jos aveti o poza cu poaratul care scoate numarul de omologare si pasta de sablare.

Inscriptionare oglinzi auto si moto

O alta modalitate de a inscriptioana oglinzile este cu ajutorul unui aparat cu laser, cu acest aparat pot fi sablate si oglinzile din sticla si cele din plastic, fie ele plate, convexe sau asferice, acest serviciu costa 40 lei. Daca oglinzile au fost cumparate de pe site-ul nostru inscriptionarea cu laser costa 25 lei / pereche.

De ce va recomandam sa inscriptionati oglinzile, deoarece se fura oglinzi si la masini ale caror sticla de oglinda nu depasesc cumparate de noi suma 20 lei bucata.

Un alt antifurt de oglinzi sunt doua cleme prinse prin nituri in carcasa oglinzii. Insa acesta solutie strica aspectul oglinzii.