Oglinda dezlipita si pierduta Volkswagen Golf V

Oglinda dezlipita VW Golf 5

De ce sticla de oglinda s-a dezlipit si a cazut la VW Golf 5. Acest fenomen se intampla cel mai des cand temperaturile de afara sunt foarte scazute.

In caz ca ati patit acelasi lucru la masina dumneavoastra o puteti cumpara de aici Comanda oglinda VW Golf 5 magazin specializat pe oglinzi auto. 

Daca alegeti sa o achizitionati de pe acest site, sticla de oglinda vine impreuna cu suportul de plastic de care este deja lipita. Astfel cand o montati nu aveti nevoie de unelte speciale, o puteti schimba cu mana libera. Aveti un tutorial video cum se poate face acest lucru la fiecare produs in parte.

Partea proasta este ca acest geam de oglinda s-a montat si pe alte modele Volkswagen Passat, Jetta, Sharan, Skoda Superb, Seat Alhambra si toate au aceeasi problema.

Exista producatori aftermarket de oglinzi care comercializeaza piese mult mai bune fata de cele originale.

Daca aveti noroc si sticla care s-a dezlipit de pe suport a cauzt si nu s-a spart, o puteti lipi inapoi cu silicon sau banda dubla adeziva. Insa mai mult ca sigur incalzirea cu ajutorul caruia se dezabureste geamul nu va mai funciona. Astfel va recomand o oglinda noua si nu una de la dezmembrari sh pentru nu stiti cat de mult va rezista pana se dezlipi.

Oglinda dezlipita si pierduta Volkswagen Golf V