Publicat pe Lasă un comentariu

Oglinzi Ford Fiesta V

Oglinzi Ford Fiesta V, complete sau componente oglinda, cu reglaj electric sau mecanic, separat vine sticla cu incalzire sau fara si carcasa oglinzii, an fabricatie 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008.

Intre acest interval si pe acest model de Fiesta 5 s-au montat doua tipuri de oglinzi compatibile pe aceeasi caroserie. Puteti sa le comdati de aici Oglinzi Ford Fiesta.

Atentie ca sistem de prindere sunt la fel insa daca oglinzile sunt cu reglaj electric mufa difera, si trebuie schimbata. Modelul rotunjit de vine pe negru mat si modelul de seamna cu cel de pe Ford Focus 2 de a fost montat si pe Ford Fiesta ST.

Cele de jos se gasesc pe negru sau grunduite pregatite pt vopsit, iar cele de sus majoritatea sunt negre mat. Ambele cu aceeasi varianta de reglaj, electric si sticla cu incalzire sau reglaj mecanic si geam oglinda fara dezaburire.

Sunt foarte usor de montat si o puteti face fara scule speciale. Si pentru ambele oglinzi inca se mai gasesc piese de schimb la preturi decente.

Indiferent de anul cand a fost farbicata masina puteti sa gasiti atat oglinda de pe ST cat si cea standard, ele au fost montate in functie de optiunile alese de cumparator. 

Oglinzile mai mari sunt cele de jos chiar daca in poza par la fel, sticla este mai mare si prinde vizibilitate mai buna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *