Reduceri!
Acoperire oglinda brat lung Citroen JumperAcoperire oglinda brat lung Citroen Jumper

Capac carcasa oglinda Citroen Jumper brat lung cu semnal dr

130.00 lei

Capac carcasa oglinda Citroen Jumper neagra pentru oglinzi cu brat lung, partea dreapta a pasagerului, modeldul cu lampa semnal, an fabricatie 2006-prezent.

Comanda telefonic la numarul 0734.269.905

Comanda prin WhatsApp 0724.973.723

5 în stoc

SKU: CP CN-JUM-06-3551R-EL-CJ Categorie:

Descriere

Capac carcasa oglinda Citroen Jumper neagra pentru oglinzi cu brat lung, partea dreapta a pasagerului, modeldul cu lampa semnal, an fabricatie 2006-prezent.

Aceasta carcasa de pe spatele sticlei se potriveste doar pentru Jumper cu oglinzile mari cele dotate cu semnalizare pe corpul oglinzii. Separat comercializam si semnalul oglinzii, sticla mare si mica, senzorul de temperatura sau oglinzile complete, cu reglaj electric si manual. Pentru toata oferta accesati acest lin: oglinzi Citroen Jumper.

Poze cu produsul.

Acoperire oglinda brat lung Citroen Jumper
Tutorial video cum se demonteaza o carcasa de oglinda la Citroen Jumper.

 

Produsele se pot ridica personal de dumneavoastra din sBalotesti, Corbeanca, Moara Vlasiei, DN1, Tunari, Stefanestii de Jos, Voluntari, Otopeni, Andronache, Pipera sau se pot livra prin curierat rapid in toata tara cu FAN Courier. Toate oglinzile comercializate sunt noi. Nu vand oglinzi din dezmembrari sau second hand pentru Citroen Jumper. Se accepta retur in 10 zile, daca au fost livrate prin posta taxele de transport sunt nereturnabile. Garantia este valabila doar daca sunt montate intr-un service autorizat. Pozele au caracter informativ. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capac carcasa oglinda Citroen Jumper brat lung cu semnal dr”

Marcă Model An
Citroen Jumper 2006 - 2022
WhatsApp Comanda pe WhatsApp
Call Now ButtonSuna acum