Reduceri!
Lipici adeziv pentru a lipi oglinda retrovizoare interioara de parbriz original VW, Seat, Skoda, Audi cu aplicare simpla si fixare instantanee.Lipici adeziv pentru a lipi oglinda retrovizoare interioara de parbriz original VW, Seat, Skoda, Audi cu aplicare simpla si fixare instantanee.

Lipici adeziv lipire oglinda retrovizoare interioara parbriz

55.00 lei

Lipici adeziv pentru a lipi oglinda retrovizoare interioara de parbriz original VW, Seat, Skoda, Audi cu aplicare simpla si fixare instantanee.

Comanda telefonic la numarul 0734.269.905

Comanda prin WhatsApp 0724.973.723

6 în stoc

Descriere

Lipici adeziv pentru a lipi oglinda retrovizoare interioara de parbriz original VW, Seat, Skoda, Audi cu aplicare simpla si fixare instantanee.

Produs special pentru lipire oglinzi de geam, marca Volkswagen, cantitate 0.30 gr.

Lipici adeziv pentru a lipi oglinda retrovizoare interioara de parbriz original VW, Seat, Skoda, Audi cu aplicare simpla si fixare instantanee.Piesele se pot ridica personal din Bucuresti sector 1 zona Bucurestii Noi, Chitila, Victoriei, Baneasa, Pajura, Calea Grivitei, Basarab sau pe soseaua de centura zona Pipera, Tunari, Otopeni, Voluntari, Stefanestii de Jos, Colentina, Andronache. Daca piesele sunt livrate prin firma de curierat si doriti sa le faceti retur se vor inapoia doar banii pe produs nu si pe transport.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lipici adeziv lipire oglinda retrovizoare interioara parbriz”

Call Now ButtonSuna acum
WhatsApp Comanda pe WhatsApp