Reduceri!

Senzor temperatura, termometru din oglinda stanga Fiat Ducato

(5 recenzii de la clienți)

190.00 lei

Senzor temperatura exterioara oglinda Fiat Ducato an 2006-2022, termometru situat in partea de jos a oglinzii stanga. Atentie la unele modele nu porneste aerul conditionat sau clima daca oglinda a fost schimbata cu una fara senzor.

1 în stoc

Descriere

Senzor temperatura exterioara oglinda Fiat Ducato an 2006-2022, termometru situat in partea de jos a oglinzii stanga. Atentie la unele modele nu porneste aerul conditionat sau clima daca oglinda a fost schimbata cu una fara senzor.

Lungime senzor 91 cm.

Se mai potriveste pe Peugeot Boxer 2006-2020 si pe Citroen Jumper 2006-2020. Pentru aceste modele avem si oglinzi complete, cu reglaj electric sau manual, sau bucati din oglinda cum ar fi sticla mare, geamul mic pentru unghi mort sau semnalizatorul.


Oglinzile pentru modelele auto mentionate mai sus au doua mufe, cele cu reglaj manual au o mufa pentru semnalul de pe oglinda si una pentru senzorul de temperatura, iar oglinzile cu reglaj electric au o mufa pentru semnal si reglaj electrci si una pentru senzorul de temperatura.

Magazinul nostru este online insa puteti ridica senzorul de temperatura personal din Bucuresti zona de Nord sector 1 punct de reper Baneasa, Bucurestii Noi, Chitila, Grivita, Ion Mihalache, Domenii, Herastrau, Mogosoaia, Buftea sau o alta adresa in Ilfov soseaua de centura intre Stefanesti si Tunari, in apropiere de oras Otopeni, Voluntari, Pipera. Daca piesa a fost livrata prin curier bani de transport nu se returneaza. Garantia este valabila doar daca se monteaza intr-un service autorizat.

 

5 recenzii pentru Senzor temperatura, termometru din oglinda stanga Fiat Ducato

 1. Mircea (proprietar verificat)

  Senzorul acesta vine cu tot cu mufa, l-am conectat in fata de usa si functioneaza perfect, arata temperatura corecta acum.

 2. Costi (proprietar verificat)

  Nu mergea aerul conditionat iar cand am pus masina pe tester mi-a zis sa schimb acest senzor de temperatura situat in oglinda stanga. Am cumparatul unul de aici s-a potrivit perfect si in sfarsit am aer conditionat.

 3. George (proprietar verificat)

  Caut acest senzor de cand au venit caldurile, nu mai suportam caldura din masina si temperatura din bord arata 5 grade iar afara erau 28, si din cauza asta nu mai pleca aerul conditionat. Am sunat, il aveau pe stoc, l-am montat si in sfarsit am aer rece in masina.

 4. Marian

  Merge perfect, livrare rapida, s-a potrivit pe oglinda cu brat lung.

 5. Neli (proprietar verificat)

  Am un Fiat Ducato din 2009 si senzorul din oglinda s-a potrivit perfect. L-am comandat pentru ca nu-mi mai functiona aerul conditionat, pentru ca senzorul de temperatura exterioara din oglinda mea ere defect si imi arta 5 grade cand afara erau 33 de grade. Asa ca nu-mi mai pornea clima. Recomand acest magazin, vanzator foarte amabil si livrare rapida.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Marcă Model An
Fiat Ducato 2006 - 2020