Publicat pe Lasă un comentariu

De ce nu se mai gasesc pe stoc oglinzi VW Golf 7 VII

Oglinzi VW Golf 7

Problema comuna la VW Golf 7 VII sticla de oglinda se dezlipeste de pe suportul negru din plastic si cade.

Daca ai noroc sa nu se sparga va recomandam sa o lipiti, folositi adeziv bun care rezista la temperaturi inalte si scazute, nu cumparati cel mai ieftin producator. Aplicati stratul cat mai subtire astfel, incalzirea care se afla pe spatele plasitului negru o sa ajunga la sticla. Daca puneti un strat gros de adeziv nu o sa mai incalzeasca sticla.

Sau daca nu doriti sa va complicati cumparati ambele sticle de oglinda de aici: Oglinzi VW Golf 7  sunt deja lipite de acel suport, ele se schimba nu se lipesc.

In primavara si inceputul verii anului 2021 oglinzile de Golf 7 nu se mai gasesc pe stoc in toate magazinele din Europa nu numai din Romania.

Toti furnizori de piese auto importa aceste oglinzi din aceeasi fabrica, situata in Taiwan, din cauza canalului Suez blocat pentru ceva timp importul acestor piese dureaza foarte mult.

Faptul care a dus la aceasta criza este ca oglinzile de pe Volkswagen Golf 7 sunt atat de necalitative incat se dezlipesc si cad.

Oglinzi VW Golf 7

Am observat ca prima oglinda care este afectata este cea de pe partea stanga, a soferului, iar la cateva luni oglinda de pe dreapta. Asa ca daca ati patit acest lucru cu una din cele doua oglinzi, verificati saptamanal oglinda opusa, astfel daca vedeti ca tremura sau ca s-a dezlipit partial, o puteti desface manual si lipiti sticla pe suport.

Tutorial video cum sa schimbati sticla de oglinda sparta sau dezlipita la Volkswagen Golf 7.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *